دعوتنامه برای ویزای کانادا

اگر قصد سفر به کانادا را دارید و یکی از آشنایان یا اقوام شما در کانادا اقامت دارد، می‌توانید از ایشان دعوتنامه کانادا بگیرید، و اگر آشنایی در کانادا ندارید، می‌توانید از طریق شرکت کانادایی سلطان تراول، دعوتنامه رسمی توریستی برای بازدید از کانادا، دریافت نمائید. وجود دعوتنامه کانادا باعث تقویت مدارک شما می‌شود، زیرا آفیسر می‌داند که دعوتنامه مترادف با ساپورت شما از نظر توانایی پرداخت هزینه‌های اقامت در طول سفرتان به کانادا خواهد بود.

ضمن اینکه در صورت اخذ ویزای توریستی و در زمان ورود به کانادا، اگر مامور مرزی (آفیسر BSO ) از شما سوال کند که به چه دلیلی به کانادا آمده‌اید، وجود یک دعوتنامه معتبر تا حد زیادی وضعیت شما را روشن خواهد کرد و نیز از سوالات بیشتر آفیسر مرزی و دردسرهای احتمالی جلوگیری خواهد نمود.

از طرف دیگر باید دقت داشته باشید، اگر دعوت کننده شما در کانادا آشنا یا اقوام شما است، باید شرایط “دعوت کننده” را مطابق ضوابط اداره مهاجرت دارا باشد، مثلا شغل تعریف شده با درآمد مشخص داشته باشد و در نتیجه بتواند مدارک پرداخت مالیات (TAX ) سالانه خود را ارائه نماید. همچنین باید بتواند متن دعوتنامه را طوری تنظیم کند که عواملی همچون زمان ورود و خروج دعوت شونده، رابطه خود با دعوت شونده، آدرس محل زندگی، اسناد محل زندگی و دیگر موارد مورد نظر اداره مهاجرت را اعلام کند.

ویزای کانادا

در دعوتنامه‌های ارائه شده  از سوی شرکت Soltan Travel  (‌تحت نظر OPC دولتی کانادا) که با مهر نوتاری صادر می‌گردد نیز موارد مورد حمایت از “دعوت شونده” شامل محل اقامت (هتل) – وعده غذایی – ‌بیمه – ترانسفر- راهنمای تور و امثالهم برای “دعوت شونده”، در مدت اقامت تعهد گردیده است.
همچنین باید دقت داشته باشید که شما به عنوان متقاضی “ویزای توریستی کانادا” باید در زمان اقدام و ارائه مدارک، از نظر مالی بتوانید حدنصاب مورد‌ قبول اداره مهاجرت را مطابق “جدول تمکن مالی” پوشش دهید، ضمن اینکه در صورت اخذ ویزای کانادا و در زمان ورود به خاک کانادا، مبلغ همراه شما پوشش دهنده “جدول بودجه سفر” باشد.

در هر صورت شما باید افسر مهاجرت را بابت موارد ذیل مطمئن سازید:

  • به چه دلیل به کانادا سفر می کنید؟
  • در مهلت قانونی ویزا، خاک کانادا را ترک خواهید کرد؟  (عوامل مادی و معنوی موثر در این زمینه قوی هستند؟)
  • در زمان حضور در کانادا از نظر مالی توان تأمین مخارج مورد نیاز برای اسکان، خوراک، ترانسفر و غیره را دارید؟

معمولا دعوتنامه تا حدود زیادی به این سوالات جواب می‌دهد.

بعضا سوال می‌شود آیا دعوتنامه باید توسط نوتاری تائید و مهر زده شود؟ و یا اینکه آیا متن دعوتنامه باید توسط وکیل تهیه گردد؟
در جواب باید گفت مهر نوتاری نشانه خوبی برای آفیسر خواهد بود زیرا نوتاری (دفترخانه اسناد رسمی) معمولا علاوه بر مهر مخصوص (طلایی، نقره‌ای یا قرمز) جمله‌ای و توضیحی را در ذیل دعوتنامه گواهی می‌نماید که معنای آن حضور شخص صادر کننده دعوتنامه در نوتاری و امضاء آن در حضور مسئول نوتاری می‌باشد مضافا اینکه در هیچ یک از مراحل تنظیم دعوتنامه نیازی به وکیل نمی‌باشد.

دعوتنامه‌های جعل شده و غیرواقعی

متاسفانه گاها دیده شده که افراد سودجو مبادرت به جعل دعوتنامه برای ویزای توریستی نموده‌‌‌اند، در حقیقت این کار بسیار خطرناک است و می‌تواند فایل شما را مخدوش و حتی در صورت صدور ویزا برای شما پرونده مهاجرتی شما را در سال‌‌های بعد، با اختلال مواجه گرداند.
توجه داشته باشید که صدور دعوتنامه از سوی شرکت کانادایی (توریستی) مترادف با ایجاد درآمد برای شرکت صادر کننده است؛ بنابراین معمولا دریافت دعوتنامه از شرکت کانادایی با هزینه دلاری همراه خواهد بود و متاسفانه افراد سودجو برای کاهش هزینه تمام شده عملیات ویزای شما، گاها اقدام به جعل (فتوشاپ) دعوتنامه می‌نماید و از این طریق، در عین هزینه نکردن، سود بیشتری از شما خواهند گرفت زیرا ادعا می‌کنند که برای درخواست ویزای شما، دعوتنامه از کانادا نیز ضمیمه کرده‌اند.
برای اینکه دعوتنامه واقعی داشته باشید، باید از صحت روند اخذ آن و نهایتا الصاق آن به مدارکتان اطمینان حاصل کنید؛ شرکت کانادایی Soltan Travel  برای جلوگیری از این قبیل سوءاستفاده‌ها و اطمینان مشتریان از صحت دعوتنامه صادره، اقدام به ایجاد بخشی در سایت خود تحت عنوان “بررسی صحت دعوتنامه کانادا” نموده است، شما می‌توانید با مراجعه به سایت soltantravel.ca به بخش فوق رفته و از جعلی نبودن دعوتنامه خود مطمئن شوید.

دعوتنامه چقدر در پروسه گرفتن ویزای من اهمیت دارد؟

به صورت معمول دعوتنامه توریستی در لیست مدارک اعلام شده از سوی اداره مهاجرت کانادا وجود ندارد، و اعلام گردیده در صورتی که دعوت کننده شما از اقوام یا آشنایان شما هستند و هزینه‌های شما را در مدت حضور در کانادا گارانتی می‌کنند، مدارک ایشان را ارائه نمائید، در غیر این‌صورت خواسته شده که بلیط رفت و برگشت و واچر هتل معتبر را ارائه کنید.
ولی باید دقت داشته باشید که در بررسی درخواست ویزای شما، قوانین نانوشته‌ای وجود دارد که به عنوان شواهد و قرائن عمل می‌کنند و در نتیجه‌گیری آفیسر، تاثیر دارند، به عنوان مثال در قوانین یا مدارک مورد نیاز برای ویزای توریستی کانادا، شرط سفر به کشور‌های حوزه شینگن قید نشده ولی بسیاری از متقاضیان علیرغم کامل بودن مدارکشان و صرفا به دلیل اینکه ویزای شینگن نداشته‌اند، ریجکت شده‌اند.
بنابراین صرف این مسئله که دعوتنامه توریستی در لیست مدارک اعلام شده اداره مهاجرت نیست، از اهمیت و تاثیرگذاری آن نمی‌کاهد.

ثبت نام آنلاین ویزای کانادا

آیا دعوتنامه از کانادا برای گرفتن ویزای کانادا کافی است؟ برای به حداقل رساندن احتمال ریجکت شدن چه باید کرد؟

  • اولین کاری که باید انجام دهید این است که از صدور و صحت دعوتنامه خود مطمئن شوید، در مورد دعوتنامه اقوام و آشنایان، این کار بسیار ساده است، زیرا شما در ارتباط مستمری که دارید از این موضوع اطمینان خواهید یافت؛ ولی در خصوص ویزاهای توریستی که بایستی از طریق شرکت‌های کانادایی صادر شود، بررسی این مسئله ساده نخواهد بود، چون در قالب موارد، اقدام برای ارائه مدارک به سفارت به صورت آنلاین صورت می‌پذیرد و دعوتنامه صادره از کانادا نیز به صورت آنلاین ارسال و به مدارک شما اضافه می‌گردد، همانطور که در مطالب قبلی ارائه شد، شما می‌توانید از طریق سایت Soltantravel.ca و مراجعه به بخش “بررسی صحت دعوتنامه کانادا” از صدور دعوتنامه خود مطمئن شوید.
  • دومین کاری که باید انجام دهید، اطمینان از کامل بودن مدارک مورد نیاز برای ارائه به سفارت می‌باشد، اگر شما دعوتنامه از اقوام داشته باشید، (مطابق جدول تمکن مالی اداره مهاجرت)، خیلی تعیین کننده نیست و رابطه عاطفی دعوت کننده با شما و تعهد ایشان مبنی بر تقبل هزینه های شما در مدت اقامت در کانادا، برای آفیسر کافی خواهد بود. لیکن اگر دعوتنامه شما از سوی شرکت کانادایی (توریستی) صادر گردیده، به دلیل نبودن رابطه عاطفی، لازم است کلیه مدارک و موارد مورد نیاز را به صورت کامل و بدون کم و کاست ارائه نمائید. مدارک اصلی  و تعیین کننده برای ویزای شما تمکن – اموال غیر‌منقول – شغل تعریف شده و سابقه سفرهای خارجی شما خواهد بود که در بخش “ویزای توریستی کانادا” مفصلا درباره آن گفته‌ایم.
  • سومین مرحله اینکه باید مدارک خود را درست ارائه نمائید، متاسفانه در بسیاری موارد دیده شده است که افراد متقاضی علیرغم دارا بودن مدارک کامل و نیز دعوتنامه کانادا (دعوتنامه توریستی معتبر از کانادا)، صرفا به دلیل سپردن عملیات اجرایی به افراد بی‌تجربه، فایل خود را مخدوش کرده‌اند، مثلا فردی که قرار بوده عملیات آپلود را برای متقاضی انجام بدهد، به دلیل عدم تجربه کافی مدارک شغلی مانند فیش حقوقی را به جای اینکه در بخش شغلی قرار دهد، در بخش مالی قرار داده و یا اینکه در بخش مدارک مسافرتی، پاسپورت را بدون توجه به تقدم یا تاخیر ویزاهای معتبر (مثل شینگن)، به صورت مرتب و از صفحه ۱ تا آخر و پشت سرهم قرار داده که این کار حوصله آفیسر را سر می‌برد، توجه داشته باشید در قالب موارد، میزان وقتی که آفیسر برای بررسی هر فایل اختصاص می‌دهد، بسیار کم است، بنابراین نحوه ارائه مدارک به قوانین نانوشته‌ای برمی‌گردد که افراد بی‌تجربه از آن بی اطلاعند.